100% Organisk tryk 

Flottere, billigere og mere holdbar kvalitet.

1
2
3
4

Klar på

5 til 10 dage

Alle varer

start

Klar på

3 eller 4 dage

Begrænset udvalg

start

Meget lille udvalg af modeller og farver

start
1
2
3

Hvad koster det?

Det ser du øjeblikkeligt, medens at du designer dit tøj tryk. Her kan du få en ide om standart 10 arbejdsdage prisen. ex moms

se prisen

Hvor hurtigt?

T-shirt to-go bliver trykt med det samme. Fem forskellige T-shirt-modeller i sort, grå eller hvid; én model  i 10 farver.

Alle størrelser, også sweats.

Normal leveringstid 10 arbejdsdage. Med hastetillæg er de trykt i dag.

Se hastetillæg.

haste tillæg

Et stk?

DTG digitaltryk direkte på stoffet muliggør produktion helt ned til et stk., uanset antal trykfarver.  Vi dropshipper* med glæde. 

Stop buying, start selling!

*Dropshipping kræver ingen lagerføring. Vi producerer efter ordre og leverer direkte til din kunde. 

dropshipping

Mærk 

varen

Vi tilbyder ikke gratis vareprøver. Til gengæld kan man  besøge os i vores nye showroom i Glostrup, hvor vi  har har masser, men dog ikke samtlige 16.000 prøver.

se 10.000 varer

Tøj til tryk

T-shirt
1
2
3
4
sweatshirt
1
2
hoodie
1
2
zip hoodie
1
2
polo
1
2
3
skjorter
1
2
softshell
1
2
jakker
1
2
fleece
1
2
caps
1
cafe & resto
1
mulepose
mulepose
1
Løb & sport

We've Got

Your Back

Make A Brand

Stop buying start selling

Dropship

Nul investering, nul lager, nul handling.

Klik

Service meddelelse til de modeinteresserede, alle tekst og baggrundsfarver på denne side er Spring 2020 London Fashion Week.

Om os.

Vi er, efter i 2015 at have disrupted os selv op i skyen med denne web side, klar til at disrupte tekstiltryk industrien med 750 kvm nye super faciliteter, som rent faktisk var vor tidligere bank, Forstædernes bank erhvervs hovedsæde i skønne omgivelser.

De perfekte omgivelser til den nye trykteknologi, digitaltryk, som er mere holdbar, knivskarpt og langt billigere end plastic tryk.

Sagde han plastic? Virkelig? Ja, vi er klar til at løfte sløret, DTG med øko-certificerede vandfarver er i dag langt billigere og bedre end plastic.

No brainer! Efter 12 års udvikling af DTG  er det med de allernyeste digitaltryk-maskiner i dag langt bedre og billigere end det tryk vi har brugt siden år 1440.                                                                                             

Og  behøver vi at nævne det? Miljøet! Vi fixerer de vandbaserede trykfarver med lufttørring, det gør os til det trykkeri i verden der har det laveste co2 fodaftryk.

Det er med stor glæde og fascination, at vi igen som pionerer kan tilbyde alle kreative T-shirt-lovers denne banebrydende teknologi, der ophæver alle tidligere økonomiske, tekniske og minimums begrænsninger.

start nu

Tryk på t-shirts & tøj i Danmark

No.1 Tekstiltrykkeri 100% Dansk. Online katalog, design og prisberegner.

Den hurtigste, sikreste og billigste vej mellem tryk, t-shirt, tøj og dig.   

Muleposer, caps, poloshirts, jakker samt løbetøj. Findes det, findes det her, 16.000+ artikler.

Vi har trykt på T-shirts i København i 35 år. På denne webside er erfaringerne fra et helt liv med tryk på T-shirts, tryk på tøj, tekstiltryk, T-shirtshops, logotryk, løbetøj, profiltøj og studietrøjer, fashionbrand T-shirts samt bands T-shirts.

Et liv med serigrafi, broderi, DTG og nu dropship, et liv med tekstiltrykmaskinen som omdrejningspunkt.

 

 

Formålet er teambranding

Formålet med tryk på T-shirts eller tryk på tøj er at styrke og synliggøre dit team og dit brand for dermed at skabe eller øge dit holds følelse af samhørighed såvel som kendskabet  til dit brand.

Midlet

At skabe tøj der er så lækkert, at dine ambassadører stolt bærer dit teamtøj eller køber dit brand, fordi det grundlæggende er veludført topkvalitet.

Torsten
start nu

Vores kunder?

 

I 35 år har vi - på vort tekstiltrykkeri i København - lavet tryk på T-shirts og arbejdet med tryk på tøj for utallige startups, cafeer, organisationer, T-shirt brands, studieture, bands, begivenheder, institutioner og firmaer.

Hvorfor vælge House of T-shirts?

Når det gælder tryk på tøj, har leveringssikkerhed, kvalitet, holdbarhed, god smag og hastighed fra begyndelsen været i højsædet. Gennem årene har vi oparbejdet en kæmpe erfaring omkring salg af T-shirts, som er kernen i vores rådgivning.

Pris: It is all about your money!

Det løber hurtigt op i mange penge, når man laver tryk på T-shirts. Derfor lægger vi stor vægt på at skrue dit projekt sammen, så du får mest muligt for pengene. PT har vi verdens bedste pris på verdens mest anvendte T-shirt, Gildan G5000, som i øvrigt allerede er den mest anvendte her i huset. Vi har lige lavet den til Kendrick Lamar, da han var i København. Han valgte G5000 Lav en T-shirt.

Dropship med print on demand

Videresalg. Make your own brand!

 

Aldrig har det været nemmere at starte et brand end med Stanley/Stella. Stanley/Stella har den komplette brandplatform: den legendariske Leads STTM528 T-shirt, den nye Creator STTU755, classic sweat Changer STSU823, Stroller STSM567 såvel som hoodie Cruiser STSU822. Der udover har fire faktorer afgørende ændret T-shirt-trykverdenen: Over 800 artikler fås i dag uden neck label. Der er en lang række fashion styles til rådighed. Print-on- demand minimerer kapitalkravet. Og telefonnummeret 28124608 er den direkte vej til råd og vejledning.

It is a lot about brand!

Just a fucking T-shirt - eller JAFT - er kulminationen på en lang rejse, der begyndte med T-shirt-butikker, mest kendt den i Dansk Industris Hus Vesterbrogade 1 i København. Senere, i 1962, på Strøget i København. Tre ting rykker T-shirt salg. Aktualitet, indhold og/eller brand. Når man, som vi, efter seks år begynder at forstå, at branding ikke handler om kvalitet, smukt design og farver, men udelukkende drejer sig om, hvem der går med dit brand, drager vi konklusionen: Hollywood. Vi måtte til Hollywood for at få de største og kendeste til atiføre sig brandet. Det førte til fester i Hollywood for Paris Hilton og Britney Spears m.fl. og senere her i Danmark festen for Pamela Anderson; altsammen for at få dem til at bære vores brands. Vi har også stået bag opstarten af Wood Wood, les deux og endnu flere. Mange har trykt hos os, fx Punk Royal, Klaus Samsøe, Deres, Converse, Mads Nørgaard, Delux, Le Fix m.fl.

Personalised Products

Design your own apparel using our Online Designer

T-Shirts / Hodies / Tanks / Caps +more!

Start Designing

Tøj kvalitet.

Kvaliteten af tryk på T-shirts afhænger af trykmetoden. Der findes mindst ni. Vi bruger fortrinvis tre: silketryk direkte, transfertryk samt DTG digitaltryk direkte fra computer på tøj. Afhængig af opgaven vælger jeg det optimale, uanset hvad du har valgt i vort system, med mindre du specifikt ønsker en bestemt type tryk.

Tryk kvalitet.

Når det kommer til tryk på t-shirts, er Gildan G5000 som udgangspunkt topkvalitet. Hvorfor så bruge alle de andre T-shirts vi tilbyder? Nogen bruger en anden T-shirt, fordi de kender den, andre fordi de skal være økologiske, tungere, lettere, smallere, mindre halsrib eller en speciel farvenuance. Fælles for dem alle er, at de er top kvalitet. Det er fordi, de skal alle kunne trykkes, og det forudsætter, at bomulden er REAKTIVT indfarvet, så farven bevares i vask. En noget dyrere indfarvning, som oftest spares væk i detailhandlen.

Første gang du laver tryk på T-shirts?

Hvis du aldrig før har fået lavet tryk på t-shirts til dit hold, dine venner eller kolleger, er vi klar til at hjælpe dig gennem beslutningsprocessen med valg af det rigtige produkt, det bedste tryk  i den rigtige størrelse og den rigtige placering til den bedste pris.

Videresalg med dropship service

Hvis du går og tænker på at sælge T-shirts med tryk, skal du kigge på det helt nye koncept KAMPAGNESALG, hvor du udnytter hele vor it-infrastruktur samt vor DROPSHIP-service.

Med dropship-service ordner vi det hele for dig, du skal bare have en idé, du behøver ikke at investere i tøjproduktion, dyrt varelager eller sende noget som helst. Vi ordner det hele for dig.

Ved hjælp af vore nye digitale DTG trykmaskiner og vor komplette it-struktur er du forbundet direkte til internettet. Vi kalder det

STOP BUYING, START SELLING, læs mere her 

 

start nu

De første i København med screen print.

Det er ikke vort første tryk!

Som de første, der lavede maskintryk på T-shirts i København, har vi gennem de seneste 35 år hjulpet entreprenører, iværksættere, marketingchefer fra Odense, Kolding, Århus og Aalborg, vi har hjulpet Michael Jackson, hans søster samt utallige danske og internationale bands, som ikke køber hvad som helst hvor som helst og derfor køber alt i 4sound, med at dække deres brandingbehov ved hjælp af T-shirtens universelle gennemslagskraft.

Ikke bare en t-shirt

Der er mange beslutninger at træffe, når man udvikler et T-shirttryk-projekt. Især i dag hvor en T-shirt er mere end bare en t-shirt, for ikke at tale om de utroligt mange sweatshirts, overtøj, løbetøj og muleposer der findes. Du har gennem os adgang til over 16.000 modeller. Derfor har vi kategoriseret produkterne i forskellige temaer som ruller over toppen af denne side. Det er kun de 20% populæreste produkter du ser her. Hvis det er for lidt, finder du lige over denne tekst en turkis box med teksten “Mærk varen" ovenfor Her finder du 8000 produkter, du kan bruge. Send en mail med Art-nr på de vareprøver, du gerne vil mærke på eller have et tilbud på.

T-shirt som magtfaktor

En T-shirt er et meget kraftigt magtredskab i det offentlige og virtuelle rum. Du kan tage din trykte T-shirt med dit budskab på, tage et foto og sprede det på sociale medier. Dit T-shirt budskab går stærkere igennem til din followers end blot en tekst på din væg. Den nye megatrend er at sælge T-shirts gennem sociale medier. I 2016 var T-shirt salg på sociale medier så stort, at Facebook måtte begrænse adgangen for T-shirt bannerannoncer. Du kan lave en T-shirt for 75 kr og sælge den for 200 kr. Vi har en ny side til dig på vej. Send mail, hvis du vil med fra starten.

Husk lige muleposen

Til visualisering af et budskab er muleposen på højde med T-shirts, den er endnu billigere, og så er den synlig i alt slags vejr i modsætning til T-shirts, der trods alt kræver 20 grader. Lav en mulepose

 

 

start nu

Express tryk i dag

Vi kan lave T-shirts med det samme eller dag til dag. De kan være hos dig næste morgen. Et nyt site er på vej Tshirttogo.dk, så leverer pizzamanden den samme aften, uanset hvor du bor i landet. PT leverer vi samme aften i KBH, og kun Gildan produkter til express. Du kan have det næste dag kl. 9 i Odense, Kolding, Århus eller Ålborg

Erfaring

Udnyt al vor erfaring til din vejledning.

Mange har brug for lige at vende og sparre med os, før en T-shirt trykproduktion går i gang; eller forretningserfaring angående etablering af butik samt internetsalg.

Vi er klar på telefon alle dage til kl 20.00

Ring 28 12 46 08.

Mail: info@houseoftshirts.dk

Start dit eget brand.

Bliv en del af House of T-shirts.

start nu
Your cart is empty

Select Currency

{CC} - {CN}