Bæredygtighed

Når du bestiller varer hos House of T-shirts, kan du være sikker på, at produktet, du modtager, er fremstillet socialt ansvarligt og bæredygtigt med minmalt aftryk på klimaet. 

GOTS-certificering

House of T-shirts trykkeri er det eneste GOTS-certificerede i Danmark (se certifikatet andetsteds på siden). GOTS står for Global Organic Textile Standard. Det er den verdensomspændende garanti for økologisk, vegansk og socialt ansvarlig produktion. Den årlige godkendelsesproces er omstændelig og krævende. 

GOTS-mærket betyder, at selve materialet, vi trykker på, er certificeret økologisk, og at der i alle de øvrige processer som farvning, syning og tryk er taget de strengeste hensyn til miljøet. GOTS stiller desuden høje krav til arbejdsforholdene hos dem, der producerer T-shirten. 

Derfor kan du være sikker på, at hele vores produktion er ansvarlig og bæredygtig fra start til slut, og hos os er de GOTS-certificerede mærker Neutral og Stanley/Stella desuden helt igennem økologiske og veganske, en sikkerhed, du her i Danmark kun får hos os, din GOTS-certificerede partner House of T-shirts. Eftersom GOTS-certificering omfatter hele leverandør-kæden, kan du med produkter fra House of T-shirts også garantere dine kunder et helt igennem GOTS-certificeret produkt.

Vi har gennemgået den omstændelige certificeringsproces, fordi vi tager ansvar for vores miljø og de mennesker, som producerer vores kollektioner. GOTS er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag og inkluderer sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker, som fremstiller tøjet.

GOTS sikrer en miljøvenlig tilgang fra start til slutproduktet og giver pålidelig og dokumenteret garanti for, at du køber det mest miljøvenlige, kemikaliefrie tøj til dig og dine børn.

Verdensmålene

Vi tilslutter os helt og fuldt Verdensmålene for en bæredygtig klode, som FN’s 193 medlemslande enstemmigt tiltrådte i 2015, mens den hidtil eneste dansker, Mogens Lykketoft, var formand for FN’s Generalforsamling. 

Verdensmålene er nøglen til en bedre fremtid, så vi kan være bekendt at give kloden videre til vore børn og børnebørn. Det er det hidtil eneste samlede bud på løsning af denne verdens problemer, fra klimaforandringer, fattigdom, konflikt, naturkatastrofer og andet, der lægger lande eller regioner øde og forårsager stadig større folkevandringer af mennesker på flugt fra konflikt og fattigdom – meget mere om det her

 

 

 

Vi indtænker Verdensmålene i produktionen og hverdagen på House of T-shirts. Vi har fx afskaffet vores gamle gasovn til tørring af tekstiler og lufttørrer nu i stedet. Eneste kemikalie, vi anvender i produktionen er den GOTS-certificerede, vandbaserede pre-treatment væske, som gør tekstil klar til at modtage tryk. Vi får udelukkende el fra vindmølleenergi. Vi forbedrer løbende produktionen for at nedbringe og forebygge negativt aftryk på omgivelserne, alt sammen i overensstemmelse med Verdensmålene. GOTS-certificeringen, som vi er særligt stolte over, er også led i denne proces. 

Hverdagen

I det små og hverdagsagtige bruger vi ingen former for engangsservice, når vi byder på kaffe og spiser frokost. Alle vore rengøringsmidler er økologiske.

 

Your cart is empty

Select Currency

{CC} - {CN}