Trykmetoder

Store og små oplag på alle tekstiler og farver i flere farvet tryk

Den nyeste og mest bæredygtige teknologi inden for digitaltryk på tekstil er DTF (Direct to Film). Med denne metode trykker printeren direkte på film, som derefter kan overføres til tekstilet.

Vi trykker ”on demand”, helt ned til ét stk.

Til forskel for DTG-teknikken kræver DFT ingen pretreatment og tørretid, hvilket gør processen både hurtig og billig i forhold til andre metoder.

DTF-teknikken egner sig især godt til detaljeret grafik eller foto og kan bruges til alle typer tekstil. Der er ingen begrænsning på antal af farver. Ved både større og mindre oplag er DTF desuden en prismæssig fordel i forhold til andre trykmetoder.

Mindre oplag på lyse tekstiler i flere farvet tryk

En anden bæredygtige teknologi inden for digitaltryk på tekstil er den velkendte DTG (Direct to Garment ). Med denne metode trykker printeren direkte på tekstil. 

Vi trykker ”on demand”, helt ned til ét stk.

DTG-teknik egner sig godt til detaljeret grafik eller foto på lyse bomuldstekstiler. Der er ingen begrænsning på antal af farver.

Mindre oplag 1-2 farver

Med indføreslen af det økologiske DTF anvender vi ikke længere transfer.

Logo, emblemer mv.

Vi anbefaler kun broderi til overtøj og til nød polo-shirts, da det på andre tekstiler har en tendens til at krølle og kradser efter vask.

Filtyper

Vi bruger helst vektorfiler (.svg eller .ai) ellers .png, .jpg og .eps.

Du kan omforme din fil til .svg eller .png i vores converter.

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}