House of t-shirts - danmarks mest bæredygtige tekstiltrykkeri

NYE LOKALER, NY TEKNOLOGI OG HELT NY BÆREDYGTIG OG GRØN PROFIL

Vi er, efter i 2015 at have disrupted os selv op i skyen, klar til at revolutionere tekstiltrykindustrien i vores nye - Forstædernes bank tidligere erhvervshovedsæde - lokaler; 750 kvadratmeter med lager, produktion, showroom og adminstration under ét tag i skønne omgivelser.

De perfekte omgivelser til ny trykteknologi og grøn bæredygtig profil.

Vi er ikke bare klar til at løfte sløret for teknikken DTG (Direct to Garment) med øko-certificerede vandfarver, men også vores GOTS-certificering, som det eneste tekstiltrykkeri i Norden.

Efter 12 års udvikling erstatter vi trykmetoden, brugt siden år 1440, med de allernyeste digitaltryk-maskiner som giver bedre, billigere og skarpere print.

Med GOTS-certificeringen i hånden har vi ydermere papir på, at vi tager ansvar overfor både mennesker og miljø.

Udover vores øko-certificered vandfarver, fixerer vi de vandbaserede trykfarver med lufttørring - fremfor i varmemaskiner, som er almindeligt i branchen - hvilket gør os til det tekstiltrykkeri i verden, som har det laveste co2 fodaftryk.

Det er med stor glæde, at vi igen som pionerer kan tilbyde alle kreative t-shirt-lovers denne banebrydende teknologi, der ophæver alle tidligere økonomiske, tekniske og minimumsbegrænsninger.

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}