House of t-shirts - danmarks mest bæredygtige tekstiltrykkeri

Bæredygtigt og ansvarligt

Når du bestiller produkter hos House of T-shirts, kan du være sikker på, at de er fremstillet socialt ansvarligt og bæredygtigt med minmalt aftryk på klimaet. 

GOTS-certificering

House of T-shirts trykkeri er det eneste GOTS-certificerede i Danmark. GOTS står for Global Organic Textile Standard. Det er den verdensomspændende garanti for økologisk, vegansk og socialt ansvarlig produktion. Den årlige godkendelsesproces er omstændelig og krævende. 

GOTS-mærket betyder, at selve materialet vi trykker på er certificeret økologisk og, at der i alle de øvrige processer som farvning, syning og tryk er taget de strengeste hensyn til miljøet. GOTS stiller desuden høje krav til arbejdsforholdene, hos dem der producerer t-shirten. 

Derfor kan du være sikker på, at hele vores produktion er ansvarlig og bæredygtig fra start til slut, og hos os er de GOTS-certificerede mærker Neutral og Stanley/Stella desuden helt igennem økologiske og veganske, en sikkerhed, du her i Danmark kun får hos os, din GOTS-certificerede partner House of T-shirts. Eftersom GOTS-certificering omfatter hele leverandør-kæden, kan du med produkter fra House of T-shirts også garantere dine kunder et helt igennem GOTS-certificeret produkt.

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}