House of t-shirts - danmarks mest bæredygtige tekstiltrykkeri

Det startede med en ketcher

 

Historien

Ideen.

1981 åbnede vi, sammen med Henrik Søøørensen  en ketsjer sports butik ved navn Z & MATCH i Hellerup. Den kører Henrik den dag i dag .

Her solgte vi sweatshirts med EMERIK logo som dengang var det ketsjer mærke vi importerede.

Tryk i flere farver.

Det var jo fantastisk branding af vort mærke, så vi tænkte at det skulle vi fortsætte med, hvis vi i fremtiden fortsat skulle få folk til at gå rundt med vort logo skulle vi udvikle nogle flotte tryk i flere farver. Men vor daværende trykker og samtlige trykker vi kontaktede i danmark kunne kun trykke et farvet tryk. Her fik vi den tanke at der manglede et sted hvor man kunne få trykt og broderet i flere farver, købe tøjet, få design hjælp og rådgivning. Det blev starten på det der i dag kendes som House of t-shirts.

Skyen.

Sommeren 2015 igangsatte vi en 100% satsning på internettet. Alt hvad vi i fremtiden skulle markedsføre, kommunikere, tilbuds behandling, ordrehåndtering, ja selv tryk maskinerne skulle have omdrejningspunktet i skyen.

Foråret 2016 var næsten alle midler sat ind på at bygge softwaren, likviditetsbehov satte en tanke om hurtigt at tjene nogle penge til at færdiggøre den komplicerede  software.

Dropship.

Vi havde et print vi kunne sælge lokalt i hele europa i takt med at terrorhandlinger udfoldede sig i KBH, Paris, Stockholm, Berlin , Barcelona, ja i hele EU.

Defend Copenhagen (osv), ikke med en Kalashnikov riffel ( terrorvåben nr 1), men en M16 riffel.

Vi søgte i hele EU efter en hurtig dropship service, som de har i USA, men lige som i 1981 var der heller ingen. A HA det må vi lave, og det er det vi siden har arbejdet så, heldigvis viste det sig af den software vi allerede havde bygget samt den nye DTG trykteknik var det forudsættende fundament for en dropship platform.

Tryk Revolution.

 Efter i mere end 200 år at have trykt silketryk oprindeligt opfundet i Kina var vi i 2018 klar til at skalerer den nye digitale print on demand revolution fra vores nye, ,tidligere Forstædernes bank  erhverv hovedsæde, 940 kvadratmeter store lokaler med lager, produktion, showroom og administration under ét tag i skønne omgivelser.

Gots certificering.

De perfekte omgivelser danner nu rammen om de nye grønne bæredygtige  Gots certificeret økologisk tryk og de Gots certificeret varer. 

Kronen på værket blev at hele virksomheden i primo 2019 som det første trykkeri i skandinavien blev Gots certificeret, og følgeligt der af er vi de eneste der kan leverer et Gots certificeret  produkt trykt i Danmark.

Vi er ikke bare klar til at løfte sløret for teknikken DTG (Direct to Garment) med øko-certificerede vandfarver, men også vores GOTS-certificering, som det eneste tekstiltrykkeri i Norden.

Med GOTS-certificeringen i hånden har vi ydermere papir på, at vi tager ansvar overfor både mennesker og miljø.

Ingen grænser.

Det er med stor glæde, at vi igen som pionerer kan tilbyde alle kreative t-shirt-lovers denne banebrydende teknologi, der ophæver alle tidligere økonomiske, tekniske og minimums begrænsninger.

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}