House of t-shirts - danmarks mest bæredygtige tekstiltrykkeri

Det startede med en ketcher

1981 åbnede vi, sammen med Henrik Sørensen en ketsjer sports butik ved navn Z & MATCH i Hellerup, som Henrik stadig har.

Her solgte vi sweatshirts med EMERIK logo som dengang var det ketsjer-mærke vi importerede.

Det var jo fantastisk branding af vort mærke, som vi ville fortsætte med.

Hvis vi i fremtiden fortsat skulle få folk til at gå rundt med vort logo, måtte vi udvikle nogle flotte tryk i flere farver. Vi opdagede, at der på daværende tidspunkt ikke var noget tekstiltrykkeri i Danmark, som kunne trykke mere end én farve.

Dermed opstod tanken om, at der manglede et sted, hvor man kunne få tekstiltrykt og broderet i flere farver, købe tøjet, få designhjælp og rådgivning. Det blev starten på det, der i dag kendes som House of t-shirts.

Sommeren 2015 igangsatte vi en 100% satsning på internettet. Alt hvad vi i fremtiden skulle markedsføre, kommunikere, tilbudsbehandling, ordrehåndtering, ja selv tryk maskinerne skulle have omdrejningspunktet i skyen.

Foråret 2016 var næsten alle midler sat ind på at bygge softwaren. Likviditetsbehov krævede, at vi hurtigt tjente penge til at færdiggøre den komplicerede  software.

Vi havde et print vi kunne sælge lokalt i hele europa i takt med at terrorhandlinger udfoldede sig i København, Paris, Stockholm, Berlin , Barcelona, ja i hele EU.

Defend Copenhagen (osv), ikke med en Kalashnikov riffel ( terrorvåben nr 1), men en M16 riffel.

Vi søgte i hele EU efter en hurtig dropship service, som de har i USA, men som i 1981 var der heller ingen. Igen måtte vi igang og lave det selv, og et må vi lave, og det har vi arbejdet på siden. Heldigvis viste det sig, at den software vi allerede havde bygget samt den nye DTG trykteknik, var det forudsættende fundament for en dropship platform.

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}