om house of t-shirts

Hvem er vi? 

House of T-shirts er din direkte forbindelse til at skabe, købe og sælge dine egne designs. Gennem os, får du alt hvad du behøver for at udtrykke, formidle og dele dine idéer med din omverden.  

Hvad er vores mission? 

House of T-shirts blev skabt med tanken, at alle kan være deres egen designer. Savner du en t-shirt med et motiv af dit vigtigste minde? Vil du sprede glæde blandt menneskerne omkring dig med et sjovt design? Hvorfor vente, når du selv kan lave den t-shirt du altid har drømt om. Og vi kan hjælpe dig med at skabe den! Vi har redskaberne til at gøre din drøm til virkelighed, og kun din fantasi sætter grænser. 

Hvordan fungerer det? 

Med 12 års erfaring bag os, har vi erstattet de traditionelle trykkemetoder, brugt siden 1400-tallet, med de nyeste digital-print teknologier og maskiner, der gør resultatet både skarpere, bedre og billigere. 

Vores globale ansvar 

Som det eneste tekstiltrykkeri i Norden med en GOTS-certificering, viser vi vores entusiasme og passion for at tage hånd om de miljømæssige og socialansvarlige udfordringer, der kan være i produktionen. 

Udover at bruge økocertificerede akvarel- og vandfarver, så monterer vi også trykkene med lufttørring, fremfor varmemaskiner, som ellers er industristandarden. Disse ting, gør os til tekstiltrykkeriet med det laveste CO2-fodaftryk i verden. Vi fører med andre ord industrien hen mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid. 

 

Bæredygtig produktion          Certifikater

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}