Tryk information

5 tryk metoder. Tekstiltryk, transfer, digital transfer, DTG og foilie skæring.

Store oplag af t-shirts

House Of T-Shirts anvender classic tekstiltryk,  med silketryk presses en gummi farve direkte ned i stoffet. Der bruges en silketryks ramme pr tryk farve opstart du ønsker at trykke, det koster 500 kr pr farve. Det betaler sig som tommelfinger regel bedst at lave minimum 50 t-shirts for hver trykfarve opstart  Eks hvis du vil lave et 3 farvet tryk bør du lave mindst 150 t-shirt. Så har du topkvalitet til bundpris. Du kan sagtens lav mindre din stk pris stiger bare. Ved tryk på mørke farver anvendes en ekstra hvid bundfarve

Mindre oplag i 1-2 farvet tryk

House Of T-Shirts anvender hertil en classic transfere. det er den samme metode som det classic tekstiltryk,  med et spejlvendt silketryk presses en gummi farve bare på et papir. Som derefter varme presses på tøjet.

Vi bruger det også til sweat, polo shirts, jakker samt navne og numre. Også en god mulighed når du starter dit eget brand. Således at du ikke binder så meget lager i modeller der ikke sælger.

Mindre oplag på hvidt tøj i flere farvet tryk

House Of T-Shirts anvender sig her af de nyeste teknologier inden for direkte digital tryk direkte på tøj DTG ( digitalt to garment ). Dtg er super til fotos og flere farver. Farve gengivelse, skarphed og grif er perfekt, på gråmeleret kan man også bruge DTG, resultatet giver et vintage look som jeg godt kan lide. På tøj der indeholder mere end 20 % polyester er det no go. Undtaget er lyse vare også 100% polyester der trykkes med mørke tryk farver er er DTG verdens bedste, grundet en speciel forbehandling.

Mindre oplag på mørkt tøj i flere farvet tryk

House Of T-Shirts anvender sig her af de nyeste teknologier inden for digital transfere tryk i fler farvet tryk til mørkt tøj.

Teknikken er en hybrid mellem DTG og transfere. Fordelen er at der ikke kommer tryk mellem bogstaverne, man kan derfor ånde igennem de steder på en sort t-shirt hvor man bruger den sorte baggrundsfarve i stedet for at trykke sort. Det giver også tryk og produkt et lækkert grif.

Emblemer og mærker med små detajler.

House Of T-Shirts anvender sig her af folie der printes og skæres ud, for derefter at blive varmpresset på tøjet.

Vi bruger det kun til små emblemer, idet  at jeg oplever det som et klistermærke på tøj.

Som udgangspunkt er alt dette ikke noget du skal bruge tid på at overveje. Det er op til os at finde den rigtige løsning til dig.

Filer vi skal bruge til at lave dit logo styrer program er en af følgende:

SVG helst Ai kan du let konverterer til SVG via link fra min side. Næstbedst er, jpg jpeg png gif

eps pdf json ps

Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}