Tekstiltryk har mange navne, Screen Printing, silketryk, serigrafi tryk eller gummitryk.

Store oplag af t-shirts

House Of T-Shirts anvender classic tekstiltryk,  med silketryk presses en gummi farve direkte ned i stoffet. Der bruges en silketryks ramme pr tryk farve opstart du ønsker at trykke, det koster 500 kr pr farve. Det betaler sig som tommelfinger regel bedst at lave minimum 50 t-shirts for hver trykfarve opstart  Eks hvis du vil lave et 3 farvet tryk bør du lave mindst 150 t-shirt. Så har du topkvalitet til bundpris. Du kan sagtens lav mindre, din stk pris stiger bare. Ved tryk på mørke farver anvendes en ekstra hvid bundfarve

 

Historien om silke tryk

Silke trykket blev opfundet for mere end 2000 år siden i Kina. Der er ingen fundamentale ændringer i processen fra dengang til i dag.

Teknikken

Man bruger en ramme af træ eller som vi en aluminiums ramme. På rammen påklæbes et silkevæv, i dag er det et polyestervæv. De områder der ikke skal have farve dækkes af med en lak, i dag bruger vi en lysfølsom emulsion der ikke tåler vand før den er belyst og dermed hærdet. Man lægger en skabelon på den side der skal skal have kontakt med t-shirten, i dag er det en reprofilm hvor den ønskede grafik er helt sort, så der ikke kan trænge lys igennem den side hvorpå skabelonen ligger. Derefter belyses rammen fra side hvorpå skabelonen ligger. Derefter kommer der vand på rammen, og der hvor grafikken har ligget har rammen ikke fået lys, hvorfor emulsionen kun går i opløsning og forsvinder der. Så er den klar til tryk. Farve presses nu igennem vævet med en regel, det er et stykke træ men en gummikant. Til Sidst bliver t-shirt med tryk varme fixeret. så er den klar.

 

Filer vi skal bruge til at lave dit logo styrer program er en af følgende:

Vektorgrafik, Ai, SGV. Husk at outline de fonte du har brugt.

De færreste bruger SVG filer som er det foretrukne til vort system, så vi har indlagt et link direkte til cloud converter oppe i højre hjørne klik på FILLFIX.

 
Your cart is empty
Search

Select Currency

{CC} - {CN}